Hardloopcursus

Hardlopen leer je met de

Sporty Running Hardloopcursus

P1310113

Veel mensen beginnen zelf met hardlopen, maar wil je de techniek goed leren en blessures voorkomen,

kom dan naar de cursus van Get Sporty. Bij ons leer je op souplesse te lopen!

In deze cursus leer je in 20 weken om 10 km achter elkaar te lopen, zelfs als je een absolute beginner bent. Wij lopen met de souplesse-methode. Je verlegt spelenderwijs je grenzen, “kapotgaan” is niet nodig!

De Get Sporty-trainers hebben veel aandacht voor hardlooptechniek en blessurepreventie en kijken naar jouw individuele ontwikkeling.

Per mail krijg je de opbouw van de les toegestuurd en je trainingsschema voor de komende week. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, ben je goed voorbereid en word je ook buiten de les om door ons gemotiveerd. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je altijd succes boekt. Wij helpen je graag in je eigen tempo naar een hoger niveau en een gezonder en energieker lichaam!

Bij ons is iedere training leuk!

Natuurlijk moet je hard werken tijdens de lessen. Maar Get Sporty bewijst dat dit niet vervelend hoeft te zijn. Op speelse wijze brengen wij je de ademhalings- en hardlooptechnieken bij die jou verder brengen. En tegelijkertijd bouw je een leuke band op met je medecursisten. Zonder dat je het door hebt word je slanker, gezonder en heb je trainingsmaatjes gevonden!

Afvallen

Tijdens de cursus kun je 5 tot 15 kilo afvallen; de trainers kunnen je daarbij advies geven.  Wil je sneller afvallen, dan kan je tijdens deze een Sportvasten-kuur doen. Zie onze pagina over Sportvasten.

Inschrijving en kosten

De Sporty Running-cursus duurt 20 weken en kost 200 euro. Schrijf je in via het inschrijvingsformulier en kijk bij locaties en het cursusrooster waar en wanneer de cursus bij jou in de buurt begint.

Een losse les kost 15,00 euro.

WAAR WACHT JE NOG OP? GET SPORTY! 

 

 

Comments are closed.