Voorwaarden loop en bootcamp trainingen

42355

1. Loopcursus: Je meld je aan voor een loopcursus van 20 weken. De cursus bedraagt €200,– en dient vooraf betaald te worden. De cursus loopt automatisch na 20 weken af.

2. Boodcamp cursus: Je meld je aan voor onbepaalde tijd. De cursus bedraagt €32,50 per maand en dient vooraf betaald te worden. De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

3. Voor het afmelden van een les of het opzeggen van je abonnement dien je schriftelijk een email te sturen naar info.getsporty@gmail.com

4. Bij onvoldoende aanmeldingen kunnen we de cursus op een ander tijdstip of een andere locatie laten plaatsvinden.

5. Get Sporty zal er alles aan doen om blessures te voorkomen maar is niet aansprakelijk voor blessures die je onverhoopt mocht oplopen tijdens of na de trainingen.

6. Voorafgaand aan de cursus lever je een ingevulde gezondheidsverklaring in. Bij twijfel over je geschiktheid dien je medisch advies in te winnen.

7. De deelnemers voor de boodcamp cursussen kunnen hun abonnement 1 keer per jaar en maximaal 2 weken on hold zetten.

8. Gemiste trainingen kan je binnen de betreffende abonnementsperiode inhalen. Het is toegestaan om maximaal 2 gemiste trainingen mee te nemen naar de nieuwe maand.

9. Bij ineens betalen voor 6 maanden bootcamp abonnement krijg je 5% korting. Bij ineens betalen voor een 1 jarig bootcamp abonnement krijg je 10% korting.

10. Met officiële feestdagen zijn er geen trainingen.

Comments are closed.